Opis
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor. Doskonałe do wędzenia wołowiny, ryb i drobiu.Pochodzą z naturalnego drewna dębowego z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.Sposób użycia:Grillowanie: Wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć dwucentymetrową warstwę zrębków – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill należy przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie.Czas grillowania – od 10 do 30 minut (w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa).Wędzenie: W zależności od rodzaju wędzarni, jaką dysponujemy, umieścić zrębki na tacy przeznaczonej specjalnie do tego celu lub wokół żarzącego się paleniska – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Dozowanie: 20-40 ml/kg mięsa.Zrębki należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
kwiat podobny do skrzydłokwiatu, jak rosną pomidory, rabata bylinowa całoroczna, składane krzesła, jak wypłoszyć kunę, plodozmian, phlebodium blue star, stol ogrodowy z palet, komarzyca kiedy na balkon, zbiornik na on, kompozycje w donicach na taras, skręcona noga w kostce, lampa z drewna stojąca, jak szybko rosnie bluszcz, porzeczkoagrest josta, dynia a przymrozki, moja nieznajoma, borówka kamczacka uprawa, altanka ogrodowa zamykana, wysoki taras ze schodami
yyyyy