Biowin Zrębki Do Wędzenia I Grillowania Dąb 780806

7,99

Opis

Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor. Doskonałe do wędzenia wołowiny, ryb i drobiu.Pochodzą z naturalnego drewna dębowego z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.Sposób użycia:Grillowanie: Wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć dwucentymetrową warstwę zrębków – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill należy przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie.Czas grillowania – od 10 do 30 minut (w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa).Wędzenie: W zależności od rodzaju wędzarni, jaką dysponujemy, umieścić zrębki na tacy przeznaczonej specjalnie do tego celu lub wokół żarzącego się paleniska – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Dozowanie: 20-40 ml/kg mięsa.Zrębki należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.

kwiat podobny do skrzydłokwiatu, jak rosną pomidory, rabata bylinowa całoroczna, składane krzesła, jak wypłoszyć kunę, plodozmian, phlebodium blue star, stol ogrodowy z palet, komarzyca kiedy na balkon, zbiornik na on, kompozycje w donicach na taras, skręcona noga w kostce, lampa z drewna stojąca, jak szybko rosnie bluszcz, porzeczkoagrest josta, dynia a przymrozki, moja nieznajoma, borówka kamczacka uprawa, altanka ogrodowa zamykana, wysoki taras ze schodami

yyyyy

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top